Buletini Elektronik

Buletini Elektronik

Dëshironi të keni informacionin me te fundit mbi zhvillimet me kryesore apo studime te thelluara, kurse trajnimi dhe aktivitete, apo kompanitë më të rëndësishme në tregun e energjisë elektrike dhe gazit natyror, si dhe mbi investimet e rinovueshme ne HEC, PV, biomase, EE, CO2, ndryshimet klimatike, karburantet dhe fusha të ngjashme, direkt në e-mailin tuaj?

Regjistrohu tani në buletinin e blog-ut!

Loading

Most Read Publications

Most Visit Section

No post found

 85,706,118 total views,  3 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

LinkedIn
Share
Instagram
YouTube
RSS
Follow by Email
Këtë e pëlqejnë %d blogues: