Autori

 

Av. Lorenc Gordani, PhD

Këshilltar Ligjor për Çështjet e Energjisë

Aktivitetet kryesore profesionale përfshijnë ofrimin e ekspertizës ligjore strategjike, kërkimin e aplikuar dhe ngritjen e kapaciteteve, mbi politikat energjetike dhe kuadrin energjetik të BE-së dhe Shqipërisë, e fokusuar mbi industrinë dhe grupet interesit, institucione ndërkombëtare dhe autoritetet publike, me theks të veçantë në promovimin e çështjeve që lidhen me zhvillimin e qëndrueshëm të tregut shqiptar të energjisë në kontekstin rajonal të Ballkanit Perëndimor.

Formimi i lartë është zhvilluar tërësisht në vendet kryesore të Evropës si Itali, Gjermani, Francë, etj. Profilet institucionale kanë konsistuar në impenjime profesionale të kualifikuara si studiues, profesor dhe trajnues në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar dhe angazhime si këshilltar ligjor dhe konsulent pranë kompanive ndërkombëtare dhe autoriteteve publike. Aktivitete të shoqëruara me botimin e një bibliografie të gjerë dhe pjesëmarrje si relator në shumë konferenca ndërkombëtare mbi kuadrin normativë e politikë te BE-së dhe Shqipërisë veçanërisht në fushën e energjisë.

Për më shumë, mbi fokusin e ekspertizës e mësipërme, mund te gjendet përveç se përmes portalit personal apo një përmbledhje curriculum vitaeShqip dhe Anglisht, edhe përmes ESC Adriatic (për periudhën 2017), Acerc (për periudhën deri 2016), si dhe profilet publike në LinkedIn, Twitter dhe FB, e përmes Publikimeve Personale në LinkedIn (dhe pas prill 2018), Albanian Energy Market – AEM Group, etj.

Most Read Publications

Most Visit Section

 576,739 total views,  198 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Këtë e pëlqejnë %d blogues: