Ing. Andre Vasconcelos

Dr. Lorenc Gordani ka qenë gjithmonë një profesionist jashtëzakonisht kompetent, etik dhe i orientuar drejt rezultateve. Si drejtues, ai di se si të menaxhojë presionet e përditshme dhe ta udhëheq ekipin e tij të punojë në maksimumin e proceseve të punës. Ai frymëzon besim dhe është gjithmonë në dispozicion për t’ju ndihmuar kur kërkohet. Ai mund të delegojë dhe të punojë në atë mënyrë që të gjithë ndjehen të përfshirë në vendimmarrje. Jam krenar që jam partner i tij.

Ing. Andre Vasconcelos

Subsecretário Municipal de Obras e Fiscalização de Obras Públicas

Most Read Publications

Most Visit Section

No post found

 2,147,483,647 total views,  1 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

LinkedIn
Share
Instagram
YouTube
RSS
Follow by Email
Këtë e pëlqejnë %d blogues: