Evente

Qëllimi për të pasur një pasqyrë tërësore të avancimit te tregut të brendshëm të energjisë, e bën të pashmangshme mbajtjen dhe përditësimin ne vazhdimësi mbi te gjitha nëpërmjet kontakteve direkt ne te gjitha eventet qe shikojnë sektorin e energjisë. Me ketë qellim ky seksion synon te reflektoj pjesëmarrjet e ndryshme ne takimet mbi ecurinë e sektorit të energjisë te cilat na shikojnë te lidhur ne një mënyre apo tjetër.

Gazi natyror; burim energjie; TAP; EnC; tranzitim; treg të gazit natyror; Azerbajxhani; tregun evropian

Shqipëria vend tranzitimi apo treg për gazin natyror?

Shqipëria vend tranzitimi apo treg për gazin natyror? Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Drejtor në Tirana Business University – TBU Midis shumë lajmeve të bujshme në sektorin e energjisë kohët e fundit kemi edhe atë që ka të bëjë me fillimin e tregtisë së gazit natyror që vjen nga Azerbajxhani dhe kalon përmes Shqipërisë në ...
Skenarët e çmimit të energjisë; liberalizimi; tregu i energjisë; shqetësimet mbi çmimet; commodity; bursa e energjisë; logjike ekonomike; eksperiencës; çmimin reale të energjisë; aktivizim të investimeve; PPA; vënë në efecience burimet tona energjetike; Mentori Suksesit; Afrim Osmani; Radio Televizioni Shqiptar (RTSH);

Skenarët e çmimit të energjisë që hapen nga liberalizimi

Skenarët e çmimit të energjisë që hapen nga liberalizimi Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Pedagog në Tirana Business University – TBU Siç është e njohur për te gjithë, tregu i energjisë deri me këtu ka ecur ngadalë dhe efektet e tij duket se kane mbetur më shumë brenda institucioneve dhe kompanive publike pa u bërë ...
Ekopolitikë; Reforma e Papërfunduar Energjetike; Tregu shqiptar i energjisë; proces ristrukturimi; bursës së energjisë; procesit të rimëkëmbjes; planit strategjik për reformimin e sektorit; tregu; modelin e gabuar të biznesit; faze tranzitore; Bardhi Sejdarasi; Pano Soko; Mërgim Bylberi.

Ekopolitikë: “Reforma e Papërfunduar Energjetike”

Ekopolitikë: “Reforma e Papërfunduar Energjetike” Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Këshilltar Ligjor për Çështjet e Energjisë Tregu shqiptar i energjisë po kalon një proces ristrukturimi të plotë e cila do finalizohet me lançimin së afërmi të bursës së energjisë. Për të bërë të mundur të cilën, pas përfundimit të procesit të rimëkëmbjes, ka filluar zbatimi ...

PV-të në rrugë të mbarë drejt vetë-prodhimit

PV-të në rrugë të mbarë drejt vetë-prodhimit Autori: Dr. Lorenc Gordani Këshilltar Ligjor për Çështjet e Energjisë Panorama energjetike shqiptare kohët e fundit ka parë hapjen e një faze të rëndësishme transformimesh që për shumë arsye ishin të vështira për t’u imagjinuar vetëm pak kohë më parë. Paralelisht me procesin e liberalizimit, vendi po punon ...
klik ekspo group event organizuar nga klik ekspo approved event organizuar nga klik ufi approved event organizuar nga tiranës ufi approved event organizuar

Salloni Ndërkombëtar i Energjisë ne Klik Ekspo Group

Salloni Ndërkombëtar i Energjisë ne Klik Ekspo Group Të nderuar partnerë dhe kolegë, Për këdo qe mund te jete i interesuar kam kënaqësinë t’ju prezantojë dhe ftojë të vizitoni  Sallonin Ndërkombëtar të Energjisë që do te mbahet në kuadër të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës – UFI Approved Event, organizuar nga Klik Ekspo Group në datat ...

Most Read Publications

Most Visit Section

No post found

 435,960,179 total views,  38 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

LinkedIn
Share
Instagram
YouTube
RSS
Follow by Email
Këtë e pëlqejnë %d blogues: