I ftuar

energia e albania incrocio vincente energia e albania incrocio e albania incrocio vincente albania incrocio vincente e albania incrocio

temp …

Shqipëri-Kosovë; bashkëpunimin energjetik; kriza e Covid 19; Operatorët e Transmetimit të Evropës Kontinentale; Republika e Kosovës; zonë rregulluese e pavarur; Bllokut Rregullues; autostrada energjetike; linjës së interkonjeksionit; OST dhe KOSTT; sistemit elektro-energjitik; optimizuar kostot.

Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik nga Lorenc Gordani

Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Pedagog në Tirana Business University – TBU Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik – Intervistë me Dr. Lorenc Gordani, ekspert ligjor për çështjet e energjisë – SCAN MAGAZINE Zhvillimet më të fundit globale, përfshirë këtu edhe kriza aktuale e Covid 19, treguan qartazi edhe ...
Skenarët e çmimit të energjisë; liberalizimi; tregu i energjisë; shqetësimet mbi çmimet; commodity; bursa e energjisë; logjike ekonomike; eksperiencës; çmimin reale të energjisë; aktivizim të investimeve; PPA; vënë në efecience burimet tona energjetike; Mentori Suksesit; Afrim Osmani; Radio Televizioni Shqiptar (RTSH);

Skenarët e çmimit të energjisë që hapen nga liberalizimi

Skenarët e çmimit të energjisë që hapen nga liberalizimi Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Pedagog në Tirana Business University – TBU Siç është e njohur për te gjithë, tregu i energjisë deri me këtu ka ecur ngadalë dhe efektet e tij duket se kane mbetur më shumë brenda institucioneve dhe kompanive publike pa u bërë ...
#DrLorencGordani #EnergyMarket #Kosovo #Investments #Interconnection #Serbia #EriSaraçi #Strategy #Development #Research #Albania #WBs #EU, etc.

Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik

Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Pedagog në Tirana Business University – TBU Shqipëri-Kosovë, hapet rruga për bashkëpunimin energjetik – Intervistë me Dr. Lorenc Gordani, ekspert ligjor për çështjet e energjisë- SCAN MAGAZINE Zhvillimet më të fundit globale, përfshirë këtu edhe kriza aktuale e Covid 19, treguan qartazi edhe një ...
e energjisë energjisë në shqipëri lorenc gordani është një january 2019

Ç’po ndodh me sistemin energjitik nga Lorenc Gordani

Ç’po ndodh me sistemin energjitik Analizë nga Dr. Lorenc Gordani Këshilltar Ligjor për Çështjet e Energjisë Sektori energjitik është një nga strategjikët për ekonominë e një vendi. Tek ne, ky sektor ka kaluar peripeci të ndryshme megjithatë situata është e turbullt.  Nisur dhe nga rëndësia e temës, i ftuar në emisionin “Para dhe Pasuri” në ...
Ide dhe Aksione për Evropën, Energjia dhe Mjedisi, menaxhimit te mbetjeve, përfaqësues shqiptarë të OJQ-ve, pasqyrë të përgjithshme të efiçiencës, liberalizimin e tregut, zhvillimi të qëndrueshëm, Universiteti Metropolitan

Ide dhe Aksione për Evropën: Energjia dhe Mjedisi në Shekullin e 21

Finalizon në Tiranë faza përmbyllëse e projektit trilateral “Ide dhe Aksione për Evropën: Energjia dhe Mjedisi në Shekullin e 21” 06.06.2018 Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) së bashku me Centre international de formation européenne (CIFE), Association  Bourgogne Balkans Express dhe Environnement Sciences Po Dijon, me mbështetjen e Zyrës Franko-Gjermane për Rininë (OFAJ / DFJW), organizuan ...

Most Read Publications

Most Visit Section

No post found

 43,776,658 total views,  2 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

LinkedIn
Share
Instagram
YouTube
RSS
Follow by Email
Këtë e pëlqejnë %d blogues: