Ing. Afrim Osmani

Ekspertiza e Lorencit është mënyra e duhur për të shqyrtuar çështjet më të rëndësishme, duke sjellë një gamë të gjere faktesh, këndvështrimesh ligjore dhe procedurale. Rralle here shikon shkrime në të cilat të gjitha konstatimet rrjedhin nëpërmjet bërjes prezentë të zbatimit konkret të projekteve, kritereve që janë plotësuar dhe mangësitë që janë vërejtur.

E gjitha kjo vjen nëpërmjet një mendimi intelektualisht të pasur dhe profesional korrekt. Mendoj se duke lexuar publikimet e Lorencit, mund të marren të gjitha informacionet që nevojiten për çdo person të interesuar i cili nuk jeton në Shqipëri. Shkrimet e tij padyshim që shërbejnë si një bibliotekë dixhitale në fushën e energjisë së rinovueshme.

Ing. Afrim Osmani

CEO në Tirana Solar Energy &

Pedagog në Fakultetin Ekonomik të KU Luarasi

Most Read Publications

Most Visit Section

No post found

 214,826,903 total views,  2 views today

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

LinkedIn
Share
Instagram
YouTube
RSS
Follow by Email
Këtë e pëlqejnë %d blogues: